Résultats pour yoast seo instellen

   
 
 
 
yoast seo instellen
 
WordPress SEO Zo optimaliseer je je website voor zoekmachines.
Titels meta-descriptions De meta-description van een pagina is de omschrijving die de bezoeker ziet in de zoekresultaten. Met de Yoast SEO WordPress plugin kun je de titels en meta-descriptions van je webpaginas eenvoudig aanpassen en krijg je direct een voorvertoning te zien van hoe het geheel er in Google uit zal zien. Daarnaast kun je met Yoast ook templates instellen voor het automatisch genereren van titels en meta-descriptions. XML Sitemaps Een XML sitemap is een bestand dat speciaal gemaakt is voor zoekmachines en ook alleen door zoekmachines wordt gebruikt.
Yoast SEO instellen op je WordPress site handleiding Webtalis.
Wanneer je echter AMP op je WordPress-website wilt instellen, dan kan dit met behulp van de AMP plugin van Automattic. Om het vervolgens nog verder te optimaliseren en te zorgen dat de meta-data van Yoast goed wordt weergegeven op de AMP-paginas, is het aan te raden om ook de plugin Glue for Yoast SEO AMP te installeren.
WordPress SEO: Handleiding om hoger in Google te komen.
Ik vul het altijd als volgt in.: Voorpagina titel: Waar je website over gaat je websitenaam. Berichten Titel: %%title%% %%page%% %%sep%% %%sitename%%. Pagina Titel: %%title%% %%page%% %%sep%% %%sitename%%. Ik kies voor bovenstaande titel tags omdat de titel uiteraard sowieso in Google moet komen en Google tegenwoordig steeds meer uit zichzelf ook al de sitenaam vermeld. Wanneer het een keer niet past verwijder ik uiteraard op desbetreffende pagina de websitenaam en vul ik alleen de titel van het bericht in. Voor meer informatie over de WordPress SEO plugin raad ik je aan om de handleiding Plugin WordPress SEO by Yoast instellen te lezen.
SEO in Wordpress Tips voor zoekmachineoptimalisatie InterPedia.
Niet alle WordPress-frameworks zijn even SEO-vriendelijk. Gebruikt uw website een bestaand theme als basis, onderzoek dan goed of dit thema SEO-vriendelijk is. De meest gebruikte basisthemes of frameworks zoals Twenty-Eleven, zijn in de meeste gevallen wel zoekmachinevriendelijk. Het achteraf aanpassen van code is veel bewerkelijker dan wanneer uw website uitgaat van een bestaande, goed geschreven code. Installeer een goede SEO-plugin. De community van WordPress biedt veel geschikte plugins om uw website voor Google te optimaliseren. Eén van de plugins die we er uit willen lichten is WordPress SEO Plugin van Yoast. Deze plugin geeft u controle over de belangrijkste SEO-elementen van uw WordPress-website. Bovendien zijn veel onderdelen duidelijk toegelicht, waarmee het optimaliseren van content en techniek een stuk gemakkelijker wordt. In de meeste WordPress-themes wordt de kop van de pagina automatische ook de titel van de pagina. Met een SEO-plugin kunt u de paginatitels apart bewerken, waardoor u controle hebt over hoe de pagina wordt weergegeven in zoekresultaten van zoekmachines. Een voorbeeld voor de optimalisatie van de pagina die u nu bekijkt.:
Facebook link preview aanpassen met Yoast SEO Buro Staal.
En hier hoef je helemaal geen technische kennis voor te hebben, je kunt dit namelijk in je WordPress website wijzigingen met behulp van de Yoast SEO plugin. Facebook Link preview aanpassen met Yoast SEO. Het is niet altijd nodig om de link preview aan te passen.
WordPress SEO Zo optimaliseer je je website voor zoekmachines.
Verander de instellingen van Standaard naar Berichtnaam of kies eventueel een van de overige opties. WordPress SEO het instellen van de permalinks. WordPress SEO plugin: Yoast. Veruit de meest gebruikte plugin voor het optimaliseren van een WordPress website is de Yoast SEO WordPress plugin.
Vijf WordPress SEO functies die je waarschijnlijk niet gebruikt.
Om je zoekmachine optimalisatie te verbeteren is het slim alle functies die Yoast biedt naar volle waarde in te zetten. Gebruik daarvoor deze volgende vijf functies. Focus keyword instellen. In het plug-in venster, waar je ook de titel en de description kunt wijzigen, vind je ook een optie voor het opgeven van een focus trefwoord. Hiermee kun je bepalen wat het belangrijkste keyword, of zogenaamde longtail keyword is. Een longtail keyword bestaat uit meerdere woorden. De beoordeling die WordPress SEO van je pagina maakt, houdt dan rekening met de optimalisatie van je pagina voor het opgegeven focus keyword.
Hoe Hoe gebruik gebruik je je Yoast Yoast SEO? SEO? Een Een handleiding handleiding Optimus Letterzaken. Online.
Hoi Bianca, een groep om elkaar te helpen is altijd een goed idee. Al komen veel van dit soort vragen ook voorbij in WordPress Support NL/BE. En verder is er ook een Nederlandstalige groep Durftevragen over SEO. In beide groepen komen in ieder geval regelmatig vragen over SEO en de Yoast plugin voorbij. 29/07/2018 op 1305.: Als blogger zonder niche, blijf ik van mening dat zon plugin weinig toegevoegde waarde heeft. Ik wil bij het uitdenken van een tekst liever stilstaan bij wat ik probeer te vertellen dan bij focus keywords. Nathan Veenstra zegt.: 29/07/2018 op 1757.: Snap ik Paul. Voor wie wel wat wil doen aan vindbaarheid in de zoekmachines, is die plugin best handig hoor.
10 Tips Voor Wordpress SEO de 15 Nuttige Tools en Plugins.
Het effect van een goede meta description is wel minder groot dan het effect van een goede title tag, maar het loont zeker de moeite om ook je meta descriptions de nodigde aandacht te geven. We kunnen de meta descriptions ook weer met behulp van de Yoast SEO plugin instellen, op dezelfde manier zoals we de title tag kunnen instellen.
WordPress SEO NetStudy.
Je kunt archieven eenvoudig beheren met de WordPress SEO plugin van Joost de Valk Yoast. Standaard gaat WordPress telkens één pagina voor of achteruit in de archieven van je blogberichten. Op deze manier moet Google misschien wel 10 paginas terug om bij een van je beste artikelen te komen die je een aantal maanden geleden hebt geschreven en geplaatst. Om dit te verhelpen kun je gebruik maken van de plugin WP-PageNavi. WP-Pagenavi is een goede plugin die ervoor zorgt dat zowel je bezoekers als Google eenvoudig je oudere artikelen kunnen vinden en bekijken. Indien je gebruikt maakt van WP-Paganavi kan de paginering van je website er zo uit zien.: Het kan overigens zijn dat je deze plugin helemaal niet nodig hebt omdat je WordPress theme al een ingebouwde functie heeft om hetzelfde te bereiken.

Contactez nous